Menu
Your Cart

News RSS Feed

09 Sep To IEK AKMH δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο
info@outletvideo.com 0 617
Ένα σύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο στην Αθήνα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.Όταν η εκπαίδευση πραγματοποιείται δυναμικά από εμπνευσμένους δασκάλους, τότε το αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας παράγει σωστούς επαγγελματίες.Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ απέδειξε έμπρακτα ότι στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες σχολές της Ευρώπης. Δεν εί..
25 May Εξειδικευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός φωτισμού για εκκλησίες και η σωστή χρήση του.
0 439
Μία από τις σημαντικότερες και τις πιο επικερδείς δράσεις ενός επαγγελματία φωτογράφου, είναι η φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση ενός εκκλησιαστικού μυστηρίου, όπως γάμος και βάφτιση. Στην Ελλάδα διαθέτουμε ίσως τις πιο όμορφες ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο, όπου σε αυτές μοιραζόμαστε τις χαρές αλλά και τις λύπες μας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ιδιαιτερότ..
22 Dec Video Review of the Diat-TH550. Σακίδιο πλάτης για φωτογράφους και κινηματογραφιστές.
info@outletvideo.com 0 1795
Diat TH550 is new photography backpack model from our factory, with Large capacity for DSLR ,video cameras, lens, laptop, etc. This model use YKK zipper that has a longer life than ordinary zipper, has a better feel, and the zipper is more convenient to use.Large capacity compartment spaceLarge-capacity compartment space with multiple accessories, ..
29 Oct Οι Φωτογραφικοί αφυγραντήρες Dry Cabinet προσδίδουν
0 1605
Ο φωτογραφικός σας εξοπλισμός έχει αξία και οφείλετε να τον προστατέψετε, όχι μόνο για την καλή του λειτουργία, αλλά και για την μεταπωλητική του αξία... Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή προσπαθήσατε να αγοράσετε μεταχειρισμένη φωτογραφική μηχανή ή φακό και απογοητευτήκατε. Οξειδώσεις στις βίδες, μύκητες στους φακούς και γενικότερες φθορές που θα ε..
29 Oct Ασύρματα μικρόφωνα BOYA
0 1180
Ο ποιοτικός ήχος αποτελεί μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις σε μία οπτικοακουστική παραγωγή. Οι dslr, δυστυχώς, παρά το γεγονός της καλής ποιότητας εικόνας, υστερούν στην ποιότητα του ήχου. Η εταιρία ασύρματων και ενσύρματων μικροφώνων BOYA, τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στον τομέα της αναβάθμισης του ήχου βίντεο, έχοντας δημιουργήσει φτηνές..
29 Oct Φωτογραφικά φίλτρα - Η σωστή επιλογή
0 1428
Η χρήση φωτογραφικού φίλτρου είναι απολύτως απαραίτητη για την προστασία του φακού σας, μιας και η επιφάνεια των φακών δεν επιδιορθώνεται. Αντίθετα, κάθε φωτογράφος μπορεί εύκολα να αντικαθιστά το οπτικό φίλτρο όταν φθαρεί ή σπάσει. Παράλληλα, τα φίλτρα επιτρέπουν στον φωτογράφο να έχει καλύτερο έλεγχο της εικόνας που δημιουργεί. Οι βασικές κατηγ..
29 Oct Slider
0 2301
Η χρήση slider σε ένα βίντεο αναβαθμίζει ουσιαστικά την ποιότητα του, μιας και προσδίδει κινηματογραφικό χαρακτήρα στα πλάνα. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε δημιουργό ταινιών ή και βιντεοσκοπήσεων εκδηλώσεων, με ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η επιλογή ενός ποιοτικού slider, έγκειται στην καλή και ομαλή κίνηση του και αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσ..
29 Oct Softbox
0 2115
Ιδιαίτερη σημασία σε ένα φωτογραφικό στούντιο, έχει ο φωτισμός που επιλέγει ο κάθε φωτογράφος. Τα φωτιστικά σώματα τύπου lighting softbox, αποτελούν ένα σύγχρονο και επαγγελματικό τρόπο ψυχρού φωτισμού 5500 kelvin. Η νέα σειρά softboxes του Outletvideo, σχεδιάστηκε με γνώμονα το χαμηλό κόστος σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των λαμπών που φέρο..
29 Oct Τρίποδα
0 3115
Ένα από τα αξεσουάρ που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα ενός βίντεο, είναι το τρίποδο που έχει χρησιμοποιηθεί. Ένα τρίποδο καλής ποιότητας αποτελεί το πιο σημαντικό αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για την κάμερά σας. Οι επιλογές λοιπόν σε τρίποδα πολλές, ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε και το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε. Στο O..
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)